Carn tendra, sana, gustosa i natural!
Màxima qualitat i garantia!
Amb el menjar no s'hi juga.
Vedella Rosada o blanca: 100% natural
Vedella de muntanya criada en llibertat i alimentada amb llet de la mare, farratges i pastures naturals, sense cap tipus de pinso ni additiu.

Els animals neixen i creixen als camps i pastures de la nostra comarca, on s'alimenten exclusivament de la llet de les seves mares i de l'herba de les pastures fins al moment del sacrifici, entre els 5 i els 8 mesos d'edat durant els quals mai es desmamen. La seva carn és especialment tendra i presenta el color rosat característic que li dóna nom de Vedella Rosada.
Vedella tradicional

Els vedells i vedelles neixen i creixen als camps i pastures de la comarca, on s'alimenten de la llet de les seves mares, com a mínim, durant els 4 primers mesos de vida.
• Després se'ls complementa l'alimentació amb farratges i concentrats autoritzats d'origen 100% vegetal (blat de moro, ordi, civada, soja, etc), en els quals està prohibit i controlat que no s'usin subproductes o derivats animals, ni tampoc cap substància que pugui interferir en el ritme normal de creixement i desenvolupament dels animals.
• Entre els 8 i 12 mesos d'edat són sacrificats.

Mas Les Coromines
Campdevànol - 17530
Tel. 972 73 03 52
679 857 102
info@vedellaecologicadelripolles.com