info@vedella.cat - Mòvil: 679.857.102

El nostre web

El nostre web

Beneficis del nostre web.

Mas Les Coromines (vedella.cat) té aquesta web com a únic lloc de venda directa als nostres clients, a vosaltres. Això vol dir que intentem que aquesta web, dins les nostres possibilitats, us ufereixi i sigui el camí més directe i més senzill per poder comprar la nostra carn i la resta de productes.

I també volem que sigui un espai obert de trobada de sensacions i opinions sobre el nostre gènere.

Per a això, disposem de:

- El nostre Blog, en el qual intentem posar notícies que siguin del grat de tots els nostres clients i que cada vegada intentem potenciar millor.

- El nostre Facebook, on intentem complementar la informació de la nostra botiga amb ofertes, curiositats, enllaços i altres temes d'interès nostre i espero que l'vostre també.

- El nostre correu electrònic (info@vedellaecologicadelripolles.com) en què respondrem tots els seus dubtes, preguntes, reclamacions, problemes i suggeriments que tinguin del nostre producte, web, etc ..

- El nostre telèfon, 679.857.102, el contacte directe en el qual l'ajudarem amablement amb les seves preguntes.


Posem tots aquests mecanismes perquè vostè pugui comunicar-se amb nosaltres de la millor manera possible.

Moltes gràcies i ja sap, uniu-vos a l'experiència de centenars de consumidors (inclosos escoles, restaurant, carnisseries, cooperatives de consum) de consumir la nostra carn ecològica, de qualitat i gustosa.

www.vedella.cat

1 Comments

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code